За нас

Ние сме тук, за да се справим с всички предизвикателства, които стоят пред собствениците и мениджърите на аптеки.

Нашата задача е да помагаме на фарма производителите да работят ефективно с аптеките, както и обратното.

Силна конкуренция, демотивиран екип, увеличаващи се разходи, намаляващи печалби Пред това се изправяте всеки ден, нали?

Всеки проблем има лесно и ефективно решение. А то винаги води след себе си по-добри резултати и нови хоризонти. Нашата задача е да ви предложим работещите стратегии, с които да управлявате аптечния си бизнес.

Готови ли сте заедно, стъпка по стъпка да приложим правилните решения, които логично да доведат до успех?

Ето как:

Консултации

Като собственик или мениджър на аптека, вие познавате най-добре бизнеса си. Но имате нужда от нов подход и от различна гледна точка, за да промените резултите и да постигнете целите си.

Коучинг /Вътрешен тренинг/

Изключително важно е натрупаното и осмислено знание да се приложи на практика. Това става с ежедневни тренировки и усилия. Ролята ни на треньор ще помогне заедно да приложим безпристрастно натрупаните знания в изцяло нов подход и начин на работа.

Аутсорсинг /Външно управление/

Аутсорсингът е прехвърлянето на част от бизнес процесите за изпълнението им от нас, която позволява: Намаляване на разходите, подобряване на качеството на съществуващите бизнес процеси и достъп до нови технологии.

Тук ние поемаме щафетата, защото вече сме наясно с основните бизнес процеси, които протичат в аптеката ви.

Моята история

Казвам се Ивайло Кунев и започнах като обикновен търговец в магазин. Амбициите ме водеха напред и с времето се налагаше да взимам все по-важни решения. Задълженията се трупаха, а отговорностите и очакванията към мен растяха. Заместник управител, управител, мениджър на региона...

Решенията, които взимах ставаха все по-важни, не успявах да бъда физически във всеки един обект и трябваше да се доверявам на хората под мен. Подобряването на оборотите и печалбите, с които да плащаме заплатите си бяха ежедневно предизвикателство.

Логично, дойде моментът, в който реших да обърна поглед към големите, за да разбера модела, който следват и да го приложа на практика. Така открих как да се справя с оправданията на персонала, започнах лесно да оценявам важността на локацията, ефекта от рекламата, както и да намаля зависимостта си от “ключовите” служители.

Резултатите не закъсняха. Веригата нарасна от 12 до 45 ефективно работещи магазина. Моделът работеше, защото имахме система, с която не бяхме зависими от персонала. Оборотите и печалбите постоянно растяха.

И така, днес имам удоволствието да ви представя един продукт, който е резултат на много знания от практиката. Вярвам, че единственият начин да вършиш отлична работа е да обичаш това, което правиш. Просто бизнес? Не, много повече за мен, а предполагам и за вас.

Готов съм съм да предам опита и вдъхновението си и като лектор, който да съветва и мотивира. Искам да споделя тази енергия, която вярвам, че може да промени света на бизнеса ви.

Предлагам ви идеята, с която заедно да започнем нова история на успеха.